Vluchtbegeleider
VLUCHTBEGELEIDERS GEZOCHT! Gaat u naar Portugal waar veel zwerfhondenleed is? En wilt u misschien iets voor deze honden betekenen? Dan is vluchtbegeleider zijn misschien iets voor u. Vooral vanaf de bestemmingen Porto of Lissabon, zoeken wij passagiers die bereid zijn één of meerdere honden mee te willen nemen naar Nederland.

Vluchtbegeleider


Gaat u naar Portugal waar veel zwerfhondenleed is? En wilt u misschien iets voor deze honden betekenen? Dan is vluchtbegeleider zijn misschien iets voor u. Vooral vanaf de bestemmingen Porto of Lissabon, zoeken wij passagiers die bereid zijn één of meerdere honden mee te willen nemen naar Nederland.


Wat houdt het in? De honden die klaar zijn voor hun reis naar Nederland worden door onze partners in het buitenland naar de luchthaven van vertrek gebracht. Zij helpen bij het inchecken van de hond(en) en overhandigen u het paspoort en de bijbehorende papieren, waarna u uw handen vrij heeft en van de vlucht kunt genieten. Op de luchthaven van aankomst (in bijna alle gevallen Amsterdam-Schiphol) wacht u tot de hond bij u in de bagagehal gebracht wordt en na het passeren van de douane staat een vrijwilliger van stichting HuP u op te wachten om de hond(en) van u over te nemen.


Wat zijn de kosten? Alle kosten die verband houden met het vervoer van de honden zijn voor rekening van de stichting.

Voor u zijn er geen kosten aan verbonden. Wie boekt het ticket van de hond? Stichting HuP zal aan de hand van uw reisgegevens de hond(en) bijboeken op uw ticket. Ook is het mogelijk de hond(en) tijdens uw verblijf in het buitenland bij te boeken op uw ticket. Mocht u een reis naar één van de hierboven genoemde bestemmingen gepland hebben of iemand weten die plannen heeft in deze richting, willen wij u vragen om ruim vòòr vertrek contact met ons op te nemen.


Helpt u mee? Ga naar het contactformulier...