Zoë
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

Zoë
Zoë is een echte gezinshond. Het beestje houdt van aandacht en vindt het leuk om bij de mensen te zijn. De trouwe viervoeter is vrolijk, erg goed met kinderen en bovendien leergierig. Knuffelen, spelen en samen wandelen vindt ze geweldig. Ook andere honden vindt ze helemaal prima. Zelfs met katten kan deze viervoeter goed opschieten.


Zoë vindt het fijn om lekker te rennen: het liefst samen met mensen. Je doet dit hondje dan ook een groot plezier door een dagje naar het strand te gaan en hier de hele dag samen te spelen. Gelukkig hoef je niet de hele dag door rond te rennen. Ze kan namelijk ook prima haar eigen plekje opzoeken en even lekker een dutje doen.


Ze is niet bang aangelegd. Zoë speelt het liefst met mensen, maar kan ook gerust met kinderen in de buurt spelen. Dit kan wat gevaarlijk zijn, want de kleine wordt al snel onder de voet gelopen bij wild spelen. Blijf daarom altijd goed opletten als uw trouwe viervoeter met andere mensen of andere honden speelt. Door haar eigen enthousiasme kan het hondje nog wel eens in een gevaarlijke situatie terecht komen.


Zoë is een Roemeense pup en op straat gevonden. Ze is ontzettend pienter maar er valt ook nog veel te leren, o.a. zindelijkheidstraining.


Zoë is een kleinblijvend hondje en ongeveer 6 a 7 maanden oud.

Ze is Gesteriliseerd, ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk heeft zij ook een Europees paspoort.


Denkt u Zoë een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.

hondenuitportugal © All Rights Reserved