Trix
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

TRIX


Trix is komen aanlopen bij een boerderij, in de buurt van Santa Dao Comba te Portugal. Zij is daar bevallen van drie reutjes. Allen hebben inmiddels een goed huis gevonden en natuurlijk gunnen wij deze lieve kleine meid ook een goed huis.


Lieve Trix is een zachtaardig en vriendelijk gezelschapshondje. Ze is leergierig en haar aanpassingsvermogen is groot. Ze gaat uitstekend om met soortgenoten en andere huisdieren. Zelfs de cavia's die hier los in de tuin lopen hebben niets te vrezen van haar! In huis is het een ontzettend lief hondje dat graag bij je zit. Hier heeft zij al aangetoond dat zij best even alleen kan zijn! Dan ligt ze lekker op haar kleed of in haar mand te slapen.


Trix is zindelijk en loopt keurig aan de lijn. Driemaal daags een blokje om is in principe voldoende voor dit kleine hondje. Wilt u echter actieve wandelingen maken, dan zal ze u met plezier vergezellen.Wat zoekt Trix? Deze lieverd zou het sowieso goed doen bij een wat ouder echtpaar. Trix is een hondje die je gemakkelijk mee neemt op de fiets, uiteraard dan wel in een daarvoor geschikte fietsmand. Een extra speelmaatje in huis zou natuurlijk ook leuk zijn. Of een stabiel gezin waar ouders hun kinderen wel leren dat een hondje geen speelgoed is.


Er is geen haast bij, dus we zoeken echt het gouden mandje voor deze zwarte parel.


Trix weegt 7,5 kilogram en is een klein rustig hondje. Ze is plus-minus 2,5 jaar oud. 


Trix is gesteriliseerd, ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Uiteraard heeft ze ook een Europees paspoort.

 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved