Sasha
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

SashaSasha is een middelgrote hond van 2 jaar oud. Ze heeft een slim, actief, en zachtaardig karakter. Ze is erg mensgericht en vind het helemaal geweldig om voor haar baas te werken. Ze gaat kwispelend door het leven! Ook is ze graag buiten en heeft veel behoefte aan beweging. Naast de dagelijkse 4x per dag uitlaatronde van minimaal 20 minuten heeft ze ook minstens 1 uur vrije beweging  per dag nodig.


Aangezien ze erg slim is, zijn “geestelijke bezigheden” echt aan te raden. Dit kan in de vorm van b.v. gehoorzaamheidstraining, jachthondentraining, behendigheid enz. Mits voldoende beweging en geestelijke bezigheden is Sasha een prettige hond in huis. Ze heeft wel een erg actieve staartactie, dat wil zeggen “de staart is altijd in beweging” Deze kwispelmachine kan ervoor zorgen dat er heel wat ongelukjes gebeuren. Heel wat serviesgoed is al door menige huiskamer gevlogen!


Sasha is  absoluut geen waakhonden, ze kan wel blaffen maar wijst “inbrekers” bij wijze van spreken wel even de weg!


Deze aanhankelijke, zachtaardige, actieve hond met veel “will to please” is erg geschikt voor mensen en gezinnen, die graag iets met de hond willen ondernemen en hier ook dagelijks  voldoende tijd aan kunnen en willen besteden.


Sasha is gesteriliseerd, ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk heeft zij ook een Europees paspoort.Denkt u Sasha een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op. 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved