Pitucha
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

Pitucha


Pitucha is een super lief dametje van 5 maanden oud. Ze heeft een zachtaardig karakter, is attent, opgewekt, levendig, erg intelligent en gevoelig. Ze vindt het heerlijk om aangehaald en geknuffeld te worden. Kortom een geweldige hondje. Alles wat beweegt trekt haar aandacht.


Pitucha vertoeft graag in gezelschap, zowel van mensen als honden.

Ze is gek op alles wat op de grond ligt ( het is verstandig om geen dingen rond te laten slingeren). Door er voor te zorgen dat er voldoende speelgoed, ballen en knuffelbeesten in huis aanwezig zijn en haar voldoende beweging te geven, kan dit voorkomen worden. Ze heeft uiteraard wel een duidelijke opvoeding nodig, maar geen harde hand omdat dit eerder averechts werkt. Aan haar intelligentie zal het in ieder geval niet liggen.


Afsluitend wil ik opmerken dat met voldoende geduld en aandacht, u een superhondje in huis haalt die echt uw leven zal verrijken!


Pitucha komt 30 oktober naar Nederland. Zij is dan volledig gevaccineerd, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Vanaf de leefijtijd van 6 maanden dient zij gesteriliseerd te worden.


Denkt u Pitucha een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.

hondenuitportugal © All Rights Reserved