Loba
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

Loba


Deze prachtige Portugese dame is samen met haar 5 pups op straat gevonden. De kleintjes zijn allen geadopteerd en mama is inmiddels ook in Nederland. U kunt nu kennismaken met deze prachtige hond. Loba zit in een gastgezin in Friesland, en daar doet ze het ontzettend goed. Loba leert graag, loopt al keurig aan de lijn en is zindelijk. Behalve haar knappe looks is ze ook nog eens ontzettend lief en aanhankelijk. Ze is sociaal naar mensen, kinderen en andere honden. Loba is nog een vrij jonge hond, we schatten haar plus-minus 2 jaar oud.


Het jagen zit in het bloed van iedere hond om te overleven. De meeste honden met jachtinstinct leven gewoon lekker als huishond. Maar daarmee zijn ze wel 'werkeloos' geworden. Dit kunt u compenseren met bijvoorbeeld een jachttraining. Dit moedigt het gedrag niet aan, maar controleert het juist. En het mooie van jachtraining is dat je je hond zijn instinct laat gebruiken. Zij zal enorm genieten van die trainingen. En van een blije hond, word je als baasje toch ook blij?


Voor deze prachtige dame zoeken we iemand die voldoende tijd heeft om met haar aan de slag te gaan. Loba valt onder het type werkhonden, ze is zeer slim en leergierig.


Denkt u Loba een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.


Loba heeft een schofthoogte van 55 cm, ze is gesteriliseerd, volledig gevaccineerd, gechipt, ontvlooid en ontwormd.
hondenuitportugal © All Rights Reserved