Joy
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

JoyJoy is geboren in december 2018 en inmiddels in Nederland. U kunt nu kennismaken met dit prachtige hondje. Ze zit in een gastgezin in Slochteren. Joy kan prima samen met andere honden maar ze verdedigt nog wel haar voerbak en kluifjes. Joyc zit bij het gasgezin ook graag in de bench, dat is een plek waar ze zich veilig voelt. Ze is overigens wel zindelijk en loopt ook keurig aan de lijn.


Joy valt onder het type gezelschapshonden. Ze is aanhankelijk en een echt schoothondje. Er zit veel leven in deze kleine dame en ze is niet snel bang. Joy is leergierig, intelligent, volgzaam en spontaan. Het is geen waakhond, maar als er bezoek komt blaft ze wel. Dit komt voornamelijk voort uit enthousiasme. Joy is een gemakkelijk opvoedbare hond die niet veeleisend is. Ze kan goed met kinderen overweg en is ideaal als gezinshond. Ze vindt het leuk om balspelletjes te spelen en ze heeft genoeg aan drie kleine wandelingen per dag.


Denkt u Joy een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.


Joy is gesteriliseerd, volledig gevaccineerd, gechipt, onvlooid en ontwormd. Natuurlijk heeft zij ook een Europees paspoort.

 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved