Esmeralda
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

EsmeraldaEsmeralda is een zeer lief meisje, en is net als haar zusjes (Jade en Ruby ) ook gezegend met een paar prachtige lichte ogen. De zusjes zijn nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Esmeralde is de meest rustige van het stel.

Esmeralda kan goed met andere honden, is levendig, vriendelijk, aanhankelijk, en intelligent. Ze houdt van menselijk gezelschap en is daarmee uitermate geschikt als huishond. Ze heeft een volgzaam karakter en past in elke gezinssamenstelling. Belangrijk is wel, dat kleine kinderen wordt geleerd dat het hondje geen speelgoed is.


Ze vindt het heerlijk om te spelen. Toch is uren wandelen niet nodig. Zoals voor iedere hond belangrijk, is het voor Jade ook belangrijk om afwisseling te hebben. Als jonge hond is het leuk en leerzaam om op cursus te gaan. Ze is dan wel volgzaam, toch is het van belang je hondje op jonge leeftijd zoveel mogelijk te leren.  Ze moet met zacht, maar consequente hand opgevoed worden binnen het gezin.


Esmeralda is geboren op 29-05-2019 en is een klein blijvend ongecompliceerd hondje. Ze komt binnenkort naar Nederland. Zij is dan volledig gevaccineerd, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Vanaf de leefijtijd van 6 maanden dient zij gesteriliseerd te worden.


Denkt u Esmeralda een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.hondenuitportugal © All Rights Reserved