Dhalia
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

DhaliaDhalia is een aanhankelijke, toegewijde en vriendelijke hond die dol is op gezelschap. Het is een speels en energiek hondje, al vindt ze het ook prima om bij u op de bank te liggen en bij u op bed te slapen. Omdat deze hond zo vreedzaam is kan ze goed omgaan met kinderen van alle leeftijden. Het liefste ligt deze hond die hunkert naar gezelschap constant aan uw voeten en kan er dan ook niet goed tegen om te lang alleen te worden gelaten. Deze knappe dame zal u komen troosten wanneer u zich neerslachtig voelt. Tijdens lange wandeling vindt ze het heerlijk om nieuwe geuren te ontdekken en alles na te jagen dat beweegt. Wanneer iets haar aandacht heeft getrokken zal ze niet altijd terugkomen wanneer u dat van haar vraagt.


Ze waardeert zowel een stevige wandeling op het platteland als een knuffelsessie op de bank. Vanwege haar lieve en soms timide karakter is het van belang dat ze voldoende ruimte krijgt met onbekenden te leren omgaan.


Tot slot, wanneer u één maal per week goed kamt/borstelt is dat voldoende om haar vacht in een goede conditie te houden. Dit vindt 'Dhalia' die dol is op aandacht, natuurlijk geen enkel probleem.Dhalia is 2,5 jaar jong. Helaas zit zij niet meer op haar plekje in haar huidige adoptie gezin. Met veel verdriet wordt er dan ook naar een 'nieuw' passend plekje voor haar gezocht. Dhalia heeft een schofthoogte van 40/45 cm en haar gewicht is 7 kg. Dhalia verblijft in Benningbroek, oorspronkelijk komt zij uit Portugal maar is al langere tijd in Nederland.


Dhalia is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Uiteraard heeft zij ook een Europees paspoort.Denkt u deze knappe dame een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.hondenuitportugal © All Rights Reserved