Dena
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

Dena
Afkomst: Roemenië

Leeftijd: 2 maanden

Sekse: teef

Schofthoogte: wordt een klein middelmaatje

Vacht: glad

Karakter: Vrolijke, lieve pup, aanhankelijk, speels, niet bang.


Dena is een zachtaardig en aanhankelijk meisje. Zij is het zusje van Nova en Fanny. Op de wenkbrauwen na, zijn ze nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Dena is ongelooflijk lief en vrolijk. Het vrolijke temperament is haar beste eigenschap. Het is een sociaal hondje die snel leert. U kunt haar zeer gemakkelijk trainen. Ze is erg vriendelijke naar mensen, kinderen en andere honden. Daarmee is ze een perfect gezinshondje. Belangrijk is wel, dat kleine kinderen wordt geleerd dat het hondje geen speelgoed is.Onze dierenarts in Roemenië heeft inmiddels een algehele medische controle uitgevoerd. Zij heeft haar eerste vaccinatie gehad en zij heeft een identificatiechip gekregen. Uiteraard wordt Dena net als ieder ander pupje in Nederland ook regelmatig ontwormd.


Voordat Dena naar Nederland mag reizen moet zij minimaal 15 weken oud zijn. Dat heeft te maken met de regels van de Europese Unie.


Wanneer Dena naar Nederland komt, is zij volledig ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk krijgt zij ook een Europees paspoort. 


Zodra Dena de leeftijd van 6 maanden bereikt heeft, dient zij gesteriliseerd te worden.


Denkt u dit zachtaardige dametje een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op. 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved