Dama
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

Dama


Dama (dame in het Portugees) is een op en top gezelschapshondje. Het is een hondje dat zich heel erg richt op zijn baas en gezinsleden. Ze doet alles om baas en gezin te plezieren. Ze is heel gevoelig, beschikt over een extra zintuig, waarmee ze mensen heel erg goed kan aanvoelen en reageert daar dan ook op. Het is een hondje dat graag overal mee naar toe gaat, heerlijke wandelingen wil maken, maar ze kan ook heel goed zichzelf een tijdje vermaken en heerlijk rustig thuis zijn. Het is een hondje dat alles van zichzelf geeft.


Onze dierenarts in Portugal heeft inmiddels een algehele medische controle uitgevoerd. Dama heeft haar tweede vaccinatie gehad en ze heeft een identificatiechip gekregen. Uiteraard wordt Dama net als ieder ander pupje in Nederland ook regelmatig ontwormd.


Dama is 3 maanden oud, voordat ze naar Nederland mag reizen moet zij minimaal 15 weken oud zijn. Dat heeft te maken met de regels van de Europese Unie.


Wanneer Dama naar Nederland komt, is zij volledig ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk krijgt zij ook een Europees paspoort. 


Zodra Dama de leeftijd van 6 maanden bereikt heeft, dient zij gesterliseerd te worden.


Denkt u dit lieve kleine meisje een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.


 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved