Charlie
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

Charlie


Geboren op: 01-08-2019 

Sekse: teefje

Schofthoogte: wordt een middelmaatje

Vacht: glad

Karakter: Vrolijke, lieve pup, aanhankelijk, niet bang.
Charlie is een prachtig meisje van 4 maanden oud, die heel erg gesteld is op gezelschap. Ze is vriendelijk, speels en aanhankelijk. Daarbij is het ook een gevoelig en zachtaardig hondje. Ze past prima in een gezin met kinderen, waarbij de ouders moeten oppassen dat de kinderen niet met de hond sollen. Natuurlijk moet men honden en kleine kinderen nooit alleen laten! Lana kan prima overweg met andere honden en huisdieren.


Tot slot, ze is opgegroeid temidden van haar soortgenoten en heeft geleidelijk aan geleerd zelfcontrole te krijgen, iets dat ze nodig zal hebben als volwassen hond. 


Charlie moet alles nog leren, o.a. zindelijkheidstraining en netjes aan de lijn lopen. Maar een goede socialisatie is natuurlijk het allerbelangrijkste.


Tot slot, zij is opgegroeid temidden van haar soortgenoten en heeft geleidelijk aan geleerd zelfcontrole te krijgen, iets dat zij nodig zal hebben als volwassen hond. 


Charlie komt 13 december naar Nederland. Dan is zij volledig ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk krijgt zij ook een Europees paspoort.


Zodra Charlie de leeftijd van 6 maanden bereikt heeft, dient zij gesteriliseerd  te worden. Wilt u vrijblijvend kennismaken met dit schattige dametje? Neem dan contact op.Papa

Mama

hondenuitportugal © All Rights Reserved