Boris
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

Boris


Boris is een klein Roemeens hondje van 5 jaar oud. Hij is op straat gevonden met ernstige bijtwonden. Hulpverleners waren bang dat hij het niet zou redden. Maar Boris heeft iedereen versteld doen staan! Het enige wat deze kleine man aan die afschuwelijke vechtpartij overgehouden heeft is een blind oog. Hij ondervindt hier verder geen hinder van. We bespeuren ook geen enkele vorm van angst bij Boris, hij gedraagt zich super sociaal tegenover andere honden.


Voor degenen die een onvoorwaardelijke vriend zoeken.
Boris is echt de meest liefhebbende hond ooit. Hij heeft een geweldige persoonlijkheid. Hij is teder, aanhankelijk en een echte kindervriend. Hij is trouw, sociaal en daarnaast een uitstekende familiehond! Hij kan ook heel vreedzaam leven met andere huisdieren. Zelfs kippen hebben niets te vrezen van hem. 


Hij zou een maatje kunnen zijn om lekker mee te gaan wandelen en spelen.
Maar het is tevens een hondje om heerlijk mee te lounchen. Hij houdt er van om geknuffeld te worden. Hier slaapt hij het liefst in een kattenmandje die hij graag bij zijn familie in huis heeft staan. Wat zou het fantastisch zijn als wij voor deze lieverd een adoptant kunnen vinden.


Hij is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, ontvlooid en ontwormd.


Denkt u dit sociale hondje een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.

hondenuitportugal © All Rights Reserved