Bolly
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

BollyBolly zijn baasje gaat naar een hospice voor haar laatste levensfase. Een zeer verdrietige aangelegenheid voor zowel het baasje als Bolly. Bolly was 7 jaar lang haar trouwe viervoeter en daar komt nu abrupt een einde aan. Bij een sterfgeval krijgt een achtergebleven huisdier vaak opvang van familie, vrienden of bekenden, maar voor Bolly is er helaas niemand die hem kan opvangen. Het baasje wil niet dat Bolly een ongewisse toekomst tegemoet gaat en daarom heeft ze ons benaderd en gevraagd te bemiddelen en er zorg voor te dragen dat Bolly goede opvang krijgt.


Een hond is een trouwe vriend. Dat kan iedere hondenbezitter beamen. Bij het overlijden van zijn baasje, maakt de hond direct al duidelijk dat hij hem mist. Het dier kan zijn eetlust verliezen, veel huilen en blaffen, gedesoriënteerd raken, of juist heel aanhankelijk worden. Een hond kan dagenlang bij de deur zitten, wachtend tot zijn baasje weer terugkomt. Hartverscheurend om te zien. Hoe kunt u de hond troosten?


Houd routine in de dag. Wees lief en geduldig met de hond. Begrijp dat het dier uit zijn doen is en dat hij zich daardoor anders gedraagt. Honden rouwen korter dan mensen en komen er na een paar weken weer uit zichzelf bovenop. Een hond heeft veel rust nodig, dus u hoeft niet bang te zijn of u hem wel voldoende aandacht geeft. Afleiding is altijd een goede manier om rouw te verwerken. Zorg dat de hond voldoende beweging krijgt en geef hem zijn favoriete speeltje. Probeer de hond niet te troosten met eten, want dan zal hij er om blijven vragen.


Bolly is een ontzettend schattig en grappig hondje. Hij is aanhankelijk, gevoelig en zachtaardig. Deze lieverd is een fijne gezelschapshond met een goed karakter. In huis is het een rustig hondje, dus ideaal voor iemand die wat ouder is en wat meer liefde en gezelligheid in huis wil. We hebben Bolly bij een gastgezin in Friesland geplaatst, en we draaien allemaal onze duimen voor dit aandoenlijk lieve kereltje.


Bolly is 7 jaar oud, hij is zindelijk en loopt keurig aan de lijn. Hij is gecastreerd, ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk heeft hij ook een Europees paspoort.


Denkt u deze lieverd een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op. 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved