bobby
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

Bobby


Bobby heeft een levendig en vredelievend karakter en nestelt zich graag knus op je schoot. Zijn vrolijke houding is een heerlijke eigenschap. Bobby is een heerlijke en leuke metgezel. Je gaat er al snel van houden en het hondje raakt andersom ook erg snel gesteld op zijn baasje(s). Het beestje is ook altijd in voor een spelletje, wat hem zeer geschikt maakt voor kinderen. Het is belangrijk kinderen van tevoren duidelijk te maken dat een puppy geen speelgoed is. Een goede introductie is voor zowel je kind als pup heel belangrijk en speelt een grote rol in de toekomstige relatie tussen de twee.Onze dierenarts in Portugal heeft inmiddels een algehele medische controle uitgevoerd. Hij heeft zijn tweede vaccinatie gehad en hij heeft een identificatiechip gekregen. Uiteraard wordt Bobby net als ieder ander pupje in Nederland ook regelmatig ontwormd.


Voordat Bobby naar Nederland mag reizen moet hij minimaal 15 weken oud zijn. Dat heeft te maken met de regels van de Europese Unie.


Wanneer Bobby naar Nederland komt, is hij volledig ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk krijgt zij ook een Europees paspoort.Bobby is geboren op: +- 01-08-2019

Bij ons in de opvang sinds: 27-09-2019.

Hij werd samen met 3 broertjes in een kartonnen doos bij de opvang gedumpt.

Sekse: Reu

Schofthoogte: nu, met 3 maanden 21 cm

Vacht: glad 

Karakter: Vrolijke, drukke pup, zeer speels, aanhankelijk.


Denkt u dit vrolijke kereltje een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.
Bobby & Bidú


 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved