Bob
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

BobDit lieve aanhankelijke kereltje is Bob. Hij is geboren in juli 2019. Bob is een ontzettende knuffelaar. Hij zit nu in een fase van onderzoeken en ontdekken. Bob logeert bij een gastgezin, waar hij leert wat wel en niet mag. Ook leert hij met allerlei verschillende mensen, soorten honden, katten spelende kinderen, en huishoudelijke geluiden omgaan. Hij zit namelijk nog steeds in zijn primaire socialisatie fase.


Onze dierenarts in Portugal heeft inmiddels een algehele medische controle uitgevoerd. Hij heeft zijn tweede vaccinatie gehad en hij heeft een identificatiechip gekregen. Uiteraard wordt Bob ook regelmatig ontwormd.


Wij denken dat Bob zal uitgroeien tot een kleine middelmaat hond.

Voordat Bob naar Nederland mag reizen moet hij minimaal 15 weken oud zijn. Dat heeft te maken met de regels van de Europese Unie.


Wanneer Bob naar Nederland komt is hij volledig ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk krijgt hij ook een Europees paspoort.


Denkt u dit ontzettend lieve kereltje een goed thuis te kunnen bieden, neem dan contact op.hondenuitportugal © All Rights Reserved