Biscoita
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

BiscoitaBiscoita is nog een jonge hond, hij is geboren op 01-03-2019. Het is een zeer vriendelijke zachtaardige reu waar geen greintje agressie in zit. Deze goedmoedige hond is een goede metgezel en kan goed opschieten met mensen, kinderen en andere honden. Het is een feest om naar hem te kijken bij het rennen en springen, een elegante en gracieuze, maar ook oersterke verschijning.


Hij is erg nieuwsgierig, wil graag overal bij zijn en ook nog wel eens 'helpen' in de huishouding of bij het tuinieren. Hij heeft een sterke voorkeur voor zachte ligplaats, zoals de bank en het bed van zijn mens. Als u niet wilt dat uw hond op de bank of stoel ligt, (maar waarom zou u…???) zorgt u dan wel voor een werkelijk zachte ligplaats, dus een dik kussen of matras. Alleen een deken of kleed op de grond zal hij niet waarderen en uit zichzelf op zoek gaan naar betere plaatsen.


 Hij heeft relatief weinig onderhoud nodig als het gaat om verzorging. Af en toe met een vochtig washandje de vacht schoonmaken zou voldoende moeten zijn. Hij heeft een zachte, maar consequente opvoeding nodig.


Tot slot, Biscoita is een intelligente loyale hond die graag leert en trouw is aan zijn baas, aanhankelijk maar niet slaafs. Een hond die midden in het gezin moet leven, anders kwijnt hij weg.


Denkt u Biscoita een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.


Biscoita is volledig gevaccineerd, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk heeft hij ook een Europees paspoort.

 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved