Bidú
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

Bidú


Bidú is een vertederend lief klein kereltje die al menig hart heeft doen laten smelten. Hij is een echt gezelschapshondje. Hij is levendig, vriendelijk, aanhankelijk, volgzaam en intelligent. Hij houdt van menselijk gezelschap en is niet graag lang alleen thuis. Voordeel is, dat je hem makkelijk overal mee naar toe kan nemen. Hij past in een tas of mand en heeft een volgzaam karakter. Bidú past in elke gezinssamenstelling. Belangrijk is wel, dat kleine kinderen wordt geleerd dat het hondje geen speelgoed is.Hij vindt het heerlijk om te spelen. Als Bidú voor een langere tijd buiten is moet hij worden beschermd tegen de kou. Toch is uren wandelen niet nodig. Zoals voor iedere hond belangrijk, is het voor Bidú ook belangrijk om afwisseling te hebben. Als pup is het leuk en leerzaam om op puppiecursus te gaan. Hij is van nature wel een volgzame hond, maar toch is het van belang je hondje op jonge leeftijd zoveel mogelijk te leren.


Honden leren het meeste in de eerste maanden van hun leven. Dit wordt de socialiseringsfase of inprentingsfase genoemd. In deze fase leert de pup hoe de wereld in elkaar zit. Hij moet in deze periode zoveel mogelijk verschillende indrukken opdoen. Omgang met mensen, andere dieren, verschillende omgevingen en situaties, alleen zijn, vervoer in auto, bus of trein, drukte en harde geluiden in de socialiseringsfase zorgen voor evenwichtigheid in de rest van het leven van jouw hondje. Dit legt de basis voor een lang en gelukkig hondenleven binnen het gezin.


Bidú is geboren op: +- 01-08-2019

Bij ons in de opvang sinds: 27-09-2019.

Hij werd samen met 3 broertjes in een kartonnen doos bij de opvang gedumpt.

Sekse: Reu

Schofthoogte: nu, met 3 maanden 18 cm

Vacht: glad 

Karakter: Vrolijke pup, speels, aanhankelijk.
Bidú komt 13 december naar Nederland, hij is dan volledig ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk krijgt hij ook een Europees paspoort.


Denkt u dit lieve kereltje een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op. 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved