Bibi
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland


BibiBibi is samen gevonden met haar moeder, drie broertjes en een zusje toen zij slechts 2 weken oud was. Zij is geboren op 12-02-2019 te Portugal. Haar schofthoogte is 45 cm.


Bibi is een sociaal dier, ze heeft een zachtaardig en betrouwbaar karakter. Intelligent, niet schrikachtig met een natuurlijke jachtaanleg. Ze is een echte apporteur, ze heeft graag iets in haar bek om te dragen. Spelletjes als apporteren horen bij haar favoriete bezigheden. Bibi is een actieve jonge hond die veel beweging nodig heeft. Ze is dan ook liever niet te lang alleen. Haar aanpassingsvermogen is groot, evenals haar werkvermogen.


 

Bibi is al in Nederland en zit in Drachten in een opvanggezin. Daar doet ze het ontzettend goed. Ze loopt keurig aan de lijn, is zindelijk en sociaal naar mensen en andere honden. Bibi is een prettige huishond, ze wordt graag betrokken bij alledaagse bezigheden en maakt graag deel uit van het gezin. Ze kan ook goed met kinderen. Dit maakt haar tot een zeer geschikte gezinshond. Het is een levend wezen dat recht heeft op rust en een rechtvaardige behandeling. Als opvoeder van kinderen ligt de verantwoordelijkheid bij u; laat jonge kinderen nooit alleen met de hond.


Denkt u Bibi een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.Bibi is gesteriliseerd, ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk heeft zij ook een Europees paspoort.
 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved