Bazoe
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

BazoeBazoe is een vrolijke, actieve pup die ervan houd om lekker in de buitenlucht bezig te zijn. Dat doet ze het liefste samen met haar soortgenoten. Ze is zeer speels en aanhankelijk, en ze vind het ook fijn om mensen blij te maken. Dat betekent dat je veel aandacht kunt besteden aan leuke en actieve spelletjes zoals apporteren. Bazoe zit vol energie en die kan zij niet goed kwijt als u haar de hele dag binnen in huis houdt. Daarom is Bazoe een fantastische gezinshond die altijd lief en rustig blijft, op één voorwaarde. Ga samen regelmatig naar buiten om haar actieve karakter genoeg ruimte te geven. Het zijn natuurlijk dieren en dus nooit helemaal voorspelbaar, maar Bazoe blinkt uit in vriendelijkheid en zachtaardigheid.


Onze dierenarts in Portugal heeft inmiddels een algehele medische controle uitgevoerd. Zij heeft haar tweede vaccinatie gehad en ze heeft een identificatiechip gekregen. Uiteraard wordt Bazoe net als ieder ander pupje in Nederland ook regelmatig ontwormd.


Voordat Bazoe naar Nederland mag reizen moet zij minimaal 15 weken oud zijn. Dat heeft te maken met de regels van de Europese Unie.


Wanneer Bazoe naar Nederland komt, is zij volledig ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk krijgt zij ook een Europees paspoort.


Zodra Bazoe de leeftijd van 6 maanden bereikt heeft, dient zij gesteriliseerd te worden. Bazoe is geboren op: +- 01-08-2019

Ze zit sinds: 19-09-2019 bij ons in de opvang.

Na een tip van een plaatselijke visser is ze samen met haar zusje van het rivier strand gevist.

Sekse: Teef

Schofthoogte: nu, met 3 maanden 27 cm

Vacht: glad

Karakter: Vrolijke, drukke pup, zeer speels, aanhankelijkDenkt u dit vrolijke dametje een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.

 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved