Barney
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

Barney (Gereserveerd)Barney is een actieve, slimme pup met een vrolijk karakter.

Hij houdt van actie en spelen en is een echte doorzetter.

Barney vindt het leuk om ergens achteraan te rennen en is bovendien dol op graven. Als Barney goed aan kinderen gewend is kan hij prima met hen spelen. Wel moet dit altijd goed begeleid worden. Laat honden en kinderen nooit alleen!


Barney heeft veel beweging nodig. Hij houdt van rennen en spelen. Als hij zijn energie niet kwijt kan tijdens de wandelingen, kunt u hem ook denkwerk geven, bijvoorbeeld door oefeningen of speurspelletjes te doen.

Barney is een geschikt hondje om hondensporten zoals behendigheid en flyball te doen. Let er dan wel op dat hij uitgegroeid moet zijn voor u hieraan kunt beginnen omdat anders zijn gewrichten kunnen beschadigen. Ook flinke wandelingen of jachttraining zal hij erg waarderen.


Zoals bij alle honden is een goede socialisatie erg belangrijk. Wen uw pup aan allerlei mensen, dieren en andere nieuwe zaken. Doe dit echter wel rustig aan, want een pup kan door veel nieuwe ervaringen achter elkaar erg druk worden. Pups moeten soms gedwongen worden om rust te nemen, want ze reageren snel op allerlei prikkels, lijken soms onvermoeibaar en willen overal bij zijn. Om een goed opgevoede hond te krijgen moet u vooral consequent zijn en zelf rustig blijven. Leer uw pup de regels door goed gedrag te belonen, oefeningen leuk en afwisselend te houden en door te voorkomen dat hij ongewenst gedrag aanleert. Ga met uw pup naar een puppycursus, zodat u leert hoe u hem dingen kunt bijbrengen en hij leert luisteren terwijl er andere mensen en honden in de buurt zijn. Samen bezig zijn versterkt bovendien de band tussen u en uw hond.Barney is geboren op: +- 01-08-2019

Hij zit bij ons in de opvang sinds: 27-09-2019, hij is in kartonnen doos bij de opvang gedumpt samen met 3 broertjes.

Sekse: Reu

Schofthoogte: nu, met 3 maanden 27 cm

Vacht: glad

Karakter: Vrolijke, drukke pup, zeer speelsVoordat Barney naar Nederland mag reizen moet hij minimaal 15 weken oud zijn. Dat heeft te maken met de regels van de Europese Unie.


Wanneer Barney naar Nederland komt, is hij volledig ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk krijgt hij ook een Europees paspoort.


Denkt u dit lieve kereltje een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op. 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved