Angel
Pumba
Pumba
komt 19-01 naar Nederland
Valente
Valente
Komt 19-01 naar Nederland
Ziggy (Geadopteerd)
Ziggy (Geadopteerd)
Komt 19-01 naar Nederland

AngelAngel, is een pupje van 13 weken oud. Ze heeft een zachtaardig karakter, is attent, opgewekt, levendig, erg intelligent en gevoelig maar wat er vooral uitspringt, is haar bovenmatige nieuwsgierheid en eigenzinnigheid. Ze vindt het heerlijk om aangehaald en geknuffeld te worden. Het is af en toe net een clown die de gekste capriolen uithaalt. Kortom een geweldige pup. Alles wat beweegt trekt haar aandacht.


Ze vertoeft graag in gezelschap, zowel van mensen als honden. Ze zoekt graag een hoge plek, zoals een bank of stoel, liefst voorzien van een zacht kussen. Opgerold

als een vosje, bovenop de leuning van de bank, of languit in je armen met de poten gestrekt, het maakt haar niet uit, als ze maar zacht en het liefst hoog kan liggen.


Ze is gek op alles wat op de grond ligt ( het is verstandig om geen dingen rond te laten slingeren). Door er voor te zorgen dat er voldoende speelgoed, ballen en knuffelbeesten in huis aanwezig zijn en haar voldoende beweging te geven, kan dit voorkomen worden. Ze heeft uiteraard wel een duidelijke opvoeding nodig, maar geen harde hand omdat dit eerder averechts werkt. Aan haar intelligentie zal het in ieder geval niet liggen. Dankzij onze vrijwilligers loopt Angel inmiddels al keurig aan de lijn.


Afsluitend wil ik opmerken dat met voldoende geduld en aandacht, u een superhondje in huis haalt die echt uw leven zal verrijken!


Zodra Angel de leeftijd van 4 maanden bereikt heeft mag ze naar Nederland reizen. Zij is dan volledig gevaccineerd, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Vanaf de leefijtijd van 6 maanden dient zij gesteriliseerd te worden.


Denkt u Angel een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.


 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved