Kalle
Kalle
Kalle3
Kalle4
Kalle2

Kalle


Leeftijd: ± 6 jaar
Geslacht: Reu (gecastreerd)
Schofthoogte: ± 45 cm
Gewicht: ± 10 kilo
Vacht: Kort haar
Karakter: lief, energiek
Verblijf: Duitsland

Kalle is een kleine hond, een niet-herleidbare kruising van een jaar of 6. Hij is erg lief met kinderen, houdt van mensen en van andere honden en kan prima met katten. Kalle is volledig gevaccineerd, zijn bloedonderzoeken zijn in orde en hij is gezond.

Kalle is met zijn ‘pleegzus’ Daisy als pup geadopteerd door dezelfde familie in Portugal. Helaas ging de familie begin dit jaar verhuizen naar Brazilië en konden de honden niet mee. Samen zijn Kalle en Daisy op 24 april vanuit Portugal naar een Duitse familie gegaan, die al 2 rescue honden hadden uit Portugal. Zij wilden eigenlijk nog 1 hond, maar omdat Kalle en Daisy altijd samen waren geweest, hebben ze beide honden in huis genomen. Kalle heeft in Portugal in een huis gewoond en was zindelijk, maar is dat (nog) niet in Duitsland. Dat komt denken wij door de verhuizing, waar hij nu zit zijn veel honden en het is er druk. Daarbij zijn er persoonlijke omstandigheden in het gezin waardoor de honden teveel zijn. Het vervoer naar Nederland wordt door Honden uit Portugal geregeld.
Er zijn persoonlijke omstandigheden in het gezin waardoor de honden teveel zijn geworden. Het vervoer naar Nederland wordt door Honden uit Portugal geregeld.

Daisy en Kalle mogen samen geplaatst worden, dat zouden ze vast fijn vinden, maar kunnen ook apart worden geadopteerd.

Kalle is gecastreerd, ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd en hij heeft ook een Europees paspoort.

MEER WETEN?


E-mail of bel ons!  06 81615108