Buddy
Buddy3
Buddy
Buddy2

Buddy

Leeftijd: ± 2 jaar
Geslacht: Reu
Schofthoogte: ± 50 cm
Gewicht: ± 26 kilo
Vacht: Kort haar
Karakter: lief, rustig
Verblijf: Portugal

Deze mooie lieve schat heet Buddy. Hij is samen met zijn vriendjes Baloo en Dobby achtergelaten in de Algarve door een Fransman. Ze hebben rondgezworven en vonden een plek bij een vrouw in de tuin die ze elke dag te eten gaf. Helaas had iemand in de omgeving de politie ingeschakeld en ze zouden naar het gemeente asiel worden gebracht. Gelukkig heeft een dame van de opvang dit kunnen voorkomen en deze 3 schatten zitten nu bij haar in de opvang waar ze liefdevol worden verzorgd. Wie geeft deze mooie, lieve en zachtaardige lieverd een fijn thuis?

Buddy is een kruising Labrador Retriever. Hij is ongeveer 2 jaar oud (geschatte geboortedatum is 10 juni 2019). Hij vindt het heerlijk om onder zijn kin gekriebeld te worden maar hij vindt het niet fijn als je direct met je hand naar zijn hoofd gaat. We vermoeden dat hij in het verleden geslagen is. Als je hem lekker kriebelt, weet hij van geen ophouden en als je stopt geeft hij je steeds een pootje om te vragen om meer. Het is een enorm lieve hond en kan prima met andere honden. Hij loopt netjes mee aan de lijn. Hij kan niet goed met katten, dus we zoeken een huisje voor hem waar geen katten zijn.
Buddy verblijft nog in Portugal.

Buddy weegt 26 kilo, is rond 50 cm schofthoogte, is ontwormd, gecastreerd, volledig gevaccineerd en gechipt. Hij is negatief getest voor hartworm, Leishmania en tekenkoorts.

MEER WETEN?


E-mail of bel ons!  06 81615108