Niko

Niko
Niko is een prachtige Spaniel kruising. Hij is compact en middelgroot en is zeer atletisch. Zijn expressie is vertrouwen, vriendelijkheid en alertheid. Het is een gezellige zachte hond. Hij is uitstekend met kinderen en houdt van iedereen.

Gedijt op de menselijke interactie en moet en wil zoveel mogelijk bij zijn familie zijn. Hij kan goed overweg met andere huisdieren.


Spaniels zijn intelligente en zeer trouwe honden. Echter, ze vereisen een actieve eigenaar, omdat ze erg speels en actief zijn. Dit levendige ras is een geweldige huisgenoot. Dit ras brengt zeker een overvloed van vreugde in je leven.


Deze hond is aanbevolen voor een huis met minstens een kleine tuin, maar doet het ook goed in een appartement, als hij maar genoeg beweging krijgt. Het is een vrij actieve hond en heeft zeker 3 wandelingen per dag nodig, tenzij hij de mogelijkheid heeft om vrij rond te lopen in een omheinde achtertuin.


Wat zou het fantastich zijn als we voor deze geweldige hond snel een lief, warm adoptiegezin kunnen vinden.


Niko is een jonge hond van 9 maand oud. Hij is zindelijk, gecastreerd, ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk krijgt hij ook een Europees paspoort.


Let op: Niko komt binnenkort naar Nederland.


Denkt u Niko een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op

hondenuitportugal © All Rights Reserved