Lua

Lua


Geboren: 01-09-2017
Sekse: Teef (gesterilliseerd)
Schofthoogte: klein, ongeveer 30 cm
Vacht: glad
Karakter: Lief, speels, actief hondje
Verblijfplaats: Portugal


Lua is een lief hondje met een leuk, speels en pittig karakter. Ze is opgenomen in een gastgezin. Daar leert zij met allerlei verschillende mensen, soorten honden, katten, spelende kinderen, en huishoudelijke geluiden omgaan. Bij het gastgezin doet ze het best wel goed. Wat opvalt is haar vriendelijke karakter. Maar vreemde mensen die in en uit lopen vindt ze nog een beetje lastig. Dit vergt enige tijd en oefening, maar zal uiteindelijk steeds beter gaan. Zoek iets wat ze echt heel erg lekker vind en laat iedereen dat aan haar geven. Of beter gezegd niet geven, laat ze dat op de grond neerleggen zodat Lua dichterbij moet komen. Maar voer geen druk uit, Lua zal zelf bepalen wanneer ze dichterbij komt.


 

Lua is van nature een jachthond. Daarom moet ze aan de lijn uitgelaten worden. Eigenlijk zijn alle honden van nature jachthonden. Dit kunt u compenseren met bijvoorbeeld een jachttraining. Dit moedigt het gedrag niet aan, maar controleert het juist. En het mooie van jachtraining is dat je je hond zijn instinct laat gebruiken. Zij zal enorm genieten van die trainingen. En van een blije hond, wordt je als baasje toch ook blij? Ze speelt ook graag met een balletje. Spelen met je hond is erg goed, je werkt tegelijkertijd aan de band met je hond en put haar nog eens uit ook.  


Lua is sociaal naar haar soortgenoten, kan met (rustige) katten, is erg lief voor haar eigen familie en kan met kinderen die geleerd hebben dat een hond geen speelgoed is.


Ze is gesteriliseerd, ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd.
Natuurlijk krijgt ze ook een Europees paspoort.


Denkt u Lua een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.

hondenuitportugal © All Rights Reserved