Fanny

Fanny
Afkomst: Roemenië
Leeftijd: 2 maanden
Sekse: teef
Schofthoogte: wordt een klein middelmaatje
Vacht: glad
Karakter: Vrolijke, lieve pup, aanhankelijk, speels, niet bang.Fanny is een zachtaardig en aanhankelijk meisje. Zij is het zusje van Dena en

Nova. De zusjes zijn nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Fanny is ongelooflijk lief en vrolijk. Het vrolijke temperament is haar beste eigenschap. Het is een sociaal hondje die snel leert. U kunt haar zeer gemakkelijk trainen. Ze is erg vriendelijke naar mensen, kinderen en andere honden. Daarmee is ze een perfect gezinshondje. Belangrijk is wel, dat kleine kinderen wordt geleerd dat het hondje geen speelgoed is.


Onze dierenarts in Roemenië heeft inmiddels een algehele medische controle uitgevoerd. Zij heeft haar eerste vaccinatie gehad en zij heeft een identificatiechip gekregen. Uiteraard wordt Fanny net als ieder ander pupje in Nederland ook regelmatig ontwormd.


Voordat Fanny naar Nederland mag reizen moet zij minimaal 15 weken oud zijn. Dat heeft te maken met de regels van de Europese Unie.


Wanneer Fanny naar Nederland komt, is zij volledig ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk krijgt zij ook een Europees paspoort.


Zodra Fanny de leeftijd van 6 maanden bereikt heeft, dient zij gesteriliseerd te worden.


Denkt u dit zachtaardige dametje een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.


 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved