Dobby
Dobey
Dobby3
Dobby2
Dobby4

MEER WETEN?


E-mail of bel ons!  06 81615108


Dobby


Leeftijd: ± 2,5 jaar
Geslacht: Teef (gesteriliseerd)
Schofthoogte: ± 35 cm
Gewicht: ± 10 kilo
Vacht: Halflang haar
Karakter: lief, energiek, binnen rustig
Verblijf: Portugal

Dit is mooie, lieve, kleine Dobby. Zij is samen met vriendjes Baloo en Buddy achtergelaten in de Algarve door een Fransman. Ze hebben rondgezworven en vonden een plek bij een vrouw in de tuin die ze elke dag te eten gaf. Helaas had iemand in de omgeving de politie ingeschakeld en ze zouden naar het gemeente asiel worden gebracht. Gelukkig heeft een dame van de opvang dit kunnen voorkomen en deze 3 schatten zitten nu bij haar in de opvang waar ze heel goed worden verzorgd.

Dobby is een echt schatje! Geboren op 1 januari 2019, dus nu 2,5 jaar oud. Ze kruipt het liefst in je en knuffelt heel graag. Ze praat ook met je, hele discussies kan je met haar hebben, zo grappig! Zo laat ze zien dat ze heel blij is. Een echt blij eitje van 10 kilo.

Met Dobby wandelen is een belevenis. Ze tilt haar pootjes op alsof ze een klein paardje is. Zo leuk! Ze is lief naar iedereen en we verwachten ook dat kinderen en katten geen probleem zullen zijn. Met hele kleine kinderen kan ze misschien iets te beweeglijk zijn. Maar ze zal ze niet bewust kwaad doen.
We zoeken een warm liefdevol mandje voor haar, kan jij die haar bieden?


Dobby is gesteriliseerd, ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd en ze heeft ook een Europees paspoort. En ze is volledig gevaccineerd en  negatief getest voor hartworm, Leishmania en tekenkoorts.