Chris

ChrisLeeftijd: 4 - 6 jaar
Sekse: Teef

Schofthoogte 35 cm
Vacht: Langharig
Karakter: Erg lief, aanhankelijk, hoog knuffelgehalte, energiek.
Verblijft nog in: Portugal
Bijzonderheden: Ze had een goedaardige knobbel in haar mond, deze is tijdens de sterilisatie verwijderd. Haar gebit ziet er redelijk uit, maar wel iets verkleurd. Mogelijk is dit een gevolg van de knobbel geweest. Dit maakt het inschatten van haar leeftijd wel wat lastiger. Omdat ze nog vrij hoog in haar engergie zit, en haar ogen ook geen blauwe waas vertonen, neigen we eerder naar de 4 jaar oud.


Deze prachtige energieke dame is zeer mensgericht. Ze is ontzettend vriendelijk, heeft een hoog knuffelgehalte en een opgewekt karakter. Ze is goed met kinderen en vriendelijk tegenover vreemden. Ze kan goed opschieten met andere honden, en katten hebben ook niets te vrezen van haar. Ze is een snelle leerling en kan zich uitstekend aanpassen aan diverse situaties. Een hondje waar je super goed mee kan werken, denkend aan agility en gehoorzaamheid ed. Ze heeft veel uithoudingsvermogen.


Chris heeft een lange vacht die wel wat onderhoud vraagt, ze moet regelmatig geborsteld worden en 2 tot 4 keer per jaar naar de trimmer. Uiteraard hangt dit van uw eigen voorkeur af.


Wat zou het fantastich zijn als we voor deze vriendelijke dame snel een lief, warm adoptiegezin kunnen vinden.


Chris is gesteriliseerd, ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk krijgt ze ook een Europees paspoort.


Denkt u Chris een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.
hondenuitportugal © All Rights Reserved