Boy

Boy


Leeftijd: 1 tot 2 jaar
Sekse: Reutje
Schofthoogte: Klein

Gewicht: 6 kilo
Vacht: Glad

Karakter: actief, nieuwsgierig, opgewekt, vriendelijk, intelligent en ondernemend, sociaal naar teefjes, gaat goed samen met katten, is lief voor kinderen.
Verblijft: Nog in Portugal


Boy is een echte gezelschapshond. Hij is vriendelijk, vrolijk, sportief en aanhankelijk. Daarbij is het ook een gevoelige en zachtaardige hond. Maar hij kan ook eigenwijs zijn en het ontbreekt hem niet aan jachtinstinct. Hij toont zich snel onderdanig naar andere honden en ook wel naar mensen. Verwar dit niet met angst, de hond laat hiermee alleen zien dat hij geen aanspraak wil maken op een hoge rang. Laat hem dan ook gewoon begaan, hij spreekt prima hondentaal! Boy kan prima binnen een gezin met kinderen leven, waarbij de ouders moeten oppassen dat de kinderen niet met de hond sollen. Natuurlijk moet men kleine kinderen en honden nooit alleen laten. 


Boy is tevens een actieve hond. Hij houdt van wandelen, zeker als er iets te snuffelen valt. Hij past zich aan als hij weinig beweging krijgt, maar verliest daardoor wel zijn levendigheid. Hij vindt het leuk om samen met de eigenaar actief te te zijn. Gehoorzaamheidscursussen maar ook behendigheid, flyball, speuren of doggydance liggen binnen de mogelijkheden. verwacht echter geen topsport van Boy, daarvoor is hij te snel afgeleid.


Wat zou het fantastich zijn als we voor dit ongecompliseerde hondje snel een lief, warm adoptiegezin kunnen vinden.


Boy is gecastreerd, ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk krijgt hij ook een Europees paspoort.


Denkt u Boy een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved