Valente


ValenteLieve Valente is een zeer vriendelijke Portugese reu. We schatten hem plus-minus 2 jaar oud. Hij is door de gemeente van de straat gehaald en in het asiel beland.


Het jagen zit in het bloed van iedere hond om te overleven. De meeste honden met jachtinstinct leven gewoon lekker als huishond. Maar daarmee zijn ze wel 'werkeloos' geworden. Dit kunt u compenseren met bijvoorbeeld een jachttraining. Dit moedigt het gedrag niet aan, maar controleert het juist. En het mooie van jachtraining is dat je je hond zijn instinct laat gebruiken. Hij zal enorm genieten van die trainingen. En van een blije hond, word je als baasje toch ook blij?Valente is een speelse hond, soms gaat het spelen wat onbeheerst. Desondanks is hij zeer vriendelijk naar andere honden. Hij is tevens mensgericht en heeft een hoog knuffelgehalte. Zijn schofthoogste is 55 cm en hij heeft een mooie gladde glanzende vacht.


Voor deze prachtige heer zoeken we iemand die voldoende tijd heeft om met hem aan de slag te gaan. Valente valt onder het type werkhonden, hij is zeer slim en leergierig.


Denkt u Valente een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.Valente is gecastreerd, ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk heeft hij ook een Europees paspoort. 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved