Trix


TRIX


Trix is komen aanlopen bij een boerderij, in de buurt van Santa Dao Comba te Portugal. Zij is daar bevallen van drie reutjes.


Lieve Trix is op zoek naar een goed en rustig huisje. Trix is een lieve kleine meid die buiten nog niet veel gewend is. Ze moet wennen aan fietsen auto's, en geluiden van een dorp of stad. Het gaat al wat beter maar hier zit nog wel werk aan. Zij kan dus voorlopig ook niet los lopen. In huis is het een ontzettend lief hondje dat graag bij je zit. Hier is ze wat angstig voor de kat nog maar zij doet haar niets. Zelfs de cavia's die hier los in de tuin lopen hebben niets te vrezen van haar! Ze doet hier nog haar behoefte in de tuin omdat zij het buiten te spannend vind om daar ook nog aan te denken. Hier heeft zij al aangetoond dat zij best even alleen kan zijn! Dan ligt ze lekker op haar kleed of in haar mand te slapen want dat is vooralsnog echt een hobby. ´s Nachts zit zij niet in een bench hier dus desgewenst zou dat getraind moeten worden.


Wat zoekt Trix? Een huishouden zonder kleine kinderen want daar zou ze alleen maar stress van krijgen. Ook zoekt zij baasjes die rust en geduld hebben zodat zij op haar tempo kan uitgroeien tot een nog betere versie van zichzelf. Er is geen haast bij dus we zoeken echt het gouden mandje voor deze zwarte parel.Trix weegt 7,5 kilogram en is een klein rustig hondje. Ze is plus-minus 2,5 jaar oud. 


Trix is gesteriliseerd, ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Uiteraard heeft ze ook een Europees paspoort.

 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved