Loba


Loba


Deze prachtige Portugese dame is samen met haar 5 pups op straat gevonden. De kleintjes zijn allen  geadopteerd maar moeder zit helaas nog steeds in het asiel. Natuurlijk gunnen we haar ook een goed huis. Behalve haar knappe looks is ze ook nog eens ontzettend lief en aanhankelijk. Ze is sociaal naar mensen, kinderen en andere honden. Loba is nog een vrij jonge hond, we schatten haar plus-minus 2 jaar oud.


Het jagen zit in het bloed van iedere hond om te overleven. De meeste honden met jachtinstinct leven gewoon lekker als huishond. Maar daarmee zijn ze wel 'werkeloos' geworden. Dit kunt u compenseren met bijvoorbeeld een jachttraining. Dit moedigt het gedrag niet aan, maar controleert het juist. En het mooie van jachtraining is dat je je hond zijn instinct laat gebruiken. Zij zal enorm genieten van die trainingen. En van een blije hond, word je als baasje toch ook blij?


Voor deze prachtige dame zoeken we iemand die voldoende tijd heeft om met haar aan de slag te gaan. Loba valt onder het type werkhonden, ze is zeer slim en leergierig.


Denkt u Loba een goed huis te kunnen bieden, neem dan contact op.


Loba heeft een schofthoogte van 55 cm, ze is gesteriliseerd, volledig gevaccineerd, gechipt, ontvlooid en ontwormd.
Loba is behalve haar knappe looks ook nog eens ontzettend lief en zeer leergierig. Bizar dat deze beauty nog steeds in onze opvang zit.

(Quinta da Abelenda)

 
 
 
 

hondenuitportugal © All Rights Reserved